Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Άτλας - Ήφαιστος 1-1

Μετά από κακή εμφάνιση η ομάδα παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Ήφαιστο,σε ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές διαμαρτυρίες και από τις δύο ομάδες προς τους διαιτητές.Το δοκάρι του Παλαύρα. Η μπάλα με την βοήθεια του αέρα δυσκόλεψε τον αντίπαλο πορτιέρο
Ο Ατλας προηγήθηκε στο 32΄ με κεφαλιά του Γιακούμα μετά από λάθος του τερματοφύλακα και ο Ήφαιστος ισοφάρισε με σουτ του Νέλα στο 48΄.
Καλές στιγμές για τον Άτλα δοκάρι από φάουλ του Παλαύρα στο 20΄και σουτ του Μανιάτη στο 27΄μέσα από τη μικρή περιοχή.
Ο Άτλας τελείωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες λόγω των αποβολών του Βασιλικού Γ. και του Παλαύρα και ο Ήφαιστος με δέκα (Τέττερης).
Άτλας:Ευγενής,Τσέμι,Σίμος(35΄λ.τ.ΒασιλικόςΔ.),παλαύρας,Κοκοκύρης(40΄λ.τ. Σύρρος),Κλουμάσης,Χούλης,ΒασιλικόςΓ. Μανιάτης,Γιακούμας,Τσάκαλος.



Ο Γιακούμας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Και εδώ ο αέρας έκανε τα τερτίπια του, με αποτέλεσμα ο πορτιέρο του Ηφαίστου να ξεγελαστεί, ο Γιακούμα να πάρει το ριμπάουντ και να ανοίξει το σκορ.


Ο Ήφαιστος μόλις έχει σκοράρει με το δυνατό σουτ του Νέλα.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΤΛΑΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑ "ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ.."( ΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ. ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ 9 ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ..) ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΑΣ ΕΣΦΑΞΕ...
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΙΟ... ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ: ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ..?? ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ "ΟΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ" ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΊΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ "ΡΟΜΠΑ .."