Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-1 του Λαίλαπα στο Φαφάλειο.


Μόλις στο πρώτο λεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Χούλης δεν μπόρεσε να σκοράρει μέσα από την μικρή περιοχή και στο 15 ο Μανιάτης πλάσαρε πάνω από τα τέρματα του Λαίλαπα.

Το σκορ άνοιξε ο Μανιάτης στο 20΄ με σουτ μέσα από την περιοχή. Καλύτερος ο Ατλας μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν κινδύνεψε καθόλου. Στο 67΄ ο Μανιάτης εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα του Πολίτη προς τον τερματοφύλακα του και με σουτ έκανε το 2-0.


Στο επόμενο λεπτό ο διαιτητής Κος Σπυριάδης έδωσε πέναλτυ (αυστηρό κατα τη γνώμη μας) σε χέρι του Κοκοκύρη και ο Ασκολίδης έκανε το 2-1.


Από το σημείο αυτό και μετά ο Λαίλαπας είχε την υπεροχή και απέιλησε με φάουλ του Ζανίκου από μακριά που η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι.

Δίκαιη νίκη  που μπορούσε να είχε επιτευχθεί ευκολότερα αν αξιοποιούσαμε τις ευκαιρίες στο  πρώτο ημίχρονο.
Με λίγα λάθη (που δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα) η διαιτησία των Σπυριάδη-Καρυπίδη-Λιβανίδη, με την ομάδα μας να διαμαρτύρεται για πέναλτυ στον Τσέμι στο πρώτο ημίχρονο όταν στην προσπάθεια του να σκοράρει με κεφαλιά μετά από κόρνερ σπρώχθηκε στον αέρα από αμυντικο του Λαίλαπα.

Ο Άτλας αγωνίσθηκε με τους: Ευγενή, Τσέμι Σίμο( 75΄Σύρος), Παλαύρα, Κοκοκύρη, Κλουμάση, Χούλη, Βασιλικό Γ., Μανιάτη, Γιακούμα(65΄Τσακαλος), Βασιλικό Δ.( 89΄Γκουντρουμπής).

Επόμενος αγώνα το Σάββατο 15-10 στα Θυμιανά με τον Ήφαιστο.
Ευχαριστούμε το φίλο Γιώργο για τις φωτογραφίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: