Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Με έκπληξη διαβάσαμε  σε ηλεκτρονική εφημερίδα της Χίου την είδηση για απόφαση Δικαστηρίου που έγινε σήμερα.
Στην "είδηση" o συντάκτης του κειμένου αναφέρει  ότι δεν εμφανίστηκε κανείς από την πλευρά του Ατλάντα (απόντες δηλαδή) και ότι υπήρχαν καταδίκες ερήμην ( δηλαδή οι καταδικασθέντες απουσίαζαν).

Μετά το αρχικό σοκ και αφού μάθαμε ότι οι καταδίκες δεν αφορούν κανένα ενεργό μέλος (αθλητή, προπονητή ή κάποιον από το Δ.Σ.) του σωματείου μας είμαστε υποχρεωμένοι να τονίσουμε τα εξής:

1) Η Δίκη αφορούσε  τη μήνυση που είχε καταθέσει ο κ. Σκανδάλης κατά  πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, για επεισόδιο που είχε γίνει μεταξύ τους  μετά το τέλος του αγώνα. Για το συγκεκριμένο επεισόδιο μεταξύ των δύο, δεν υπάρχει καμιά εμπλοκή της ομάδας του Άτλαντα ούτε στα ποδοσφαιρικά ( καμία αναφορά στο Φ.Α. ) ούτε στα ποινικά δικαστήρια.  

2) Ποτέ και από κανέναν δεν κατηγορήθηκε ούτε κλήθηκε να παραστεί στο σημερινό Δικαστήριο μέλος του   Δ. Σ. ή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άτλαντα. Ούτε σαν κατηγορούμενος ούτε ως μάρτυρας.

Περιμένουμε άμεσα από τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας  CHIOSPRESS, προς αποφυγή εσφαλμένων εντυπώσεων,  όπως στο άρθρο τους με τίτλο «ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΙΚΡΑ – ΑΤΛΑΣ», να αναφέρουν ρητά και κατηγορηματικά ότι η δίκη αλλά και η απόφαση του Δικαστηρίου, δεν αφορά κανένα ενεργό μέλος του σωματείου Ατλας Νεοχωρίου. 

Επίσης καλό είναι  θέματα σοβαρά, όπως αποφάσεις ποινικών  Δικαστηρίων, να αντιμετωπίζονται  αν μη τι άλλο  με την στοιχειώδη σοβαρότητα.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ                                                    ΝΙΚΟΣ ΚΛΑΔΙΑΣ 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο κύριος δεν ειναι δημοσιογράφος πως τον βαφτίζεται ετσι
αν σας κάνουν καμία μήνυση οι δημοσιογράφοι τότε τι θα κανετε?

Ανώνυμος είπε...

apo pote ta kourelia exoyn stoixeiodi sobarotita? eixan kai pote toys gia na ti zitate?

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταιει αυτός που το γράφει. Ο καραγκιοζης ο πληροφοριοδοτης φταίει. Τραβάτε του μια μηνυση να στρώσει.

Ανώνυμος είπε...

εχει δίκιο ο 11.40 αλλά ποιος να τραβήξει μήνυση ? δεν έχουν τα κότσια οι κύριοι του άτλα τζάμπα μάγκες μου φαίνεται οτι ειναι

Ανώνυμος είπε...

ο εκβιασμος διώκεται ποινικα......επειδη κάποιος μάλλον κάποιους τους εκβιάζει

Ανώνυμος είπε...

"ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΑΤΛΑ"...ΧΑΧΑΧΑ...ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΤΡΙΧΑ...ΧΑΧΑΧΑ