Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


                                                                               

 Θα θέλαμε με αφορμή τα όσα δημοσιεύονται στην ΑΘΛΗΤΙΚΉ ΧΙΟ της 26-11-2012 και συγκεκριμένα στη στήλη "Ο παγκίτης",να κάνουμε τις εξής διευκρινίσεις:
1) Ο συντάκτης της στήλης αναφέρει " Δεν είδαν τίποτα για το ...φόνο " και "Για τον Άτλαντα δεν υπήρξε φαίνεται ποτέ εμπλοκή παίκτη του ούτε συγγενικού προσώπου στα γεγονότα".
Θα θέλαμε να ξαναδιαβάσετε προσεκτικά την ανακοίνωση του Συλλόγου όπου λέμε για "ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΉ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ" ατόμων που δεν έχουν σχέση με το Νεοχώρι τον Άτλα και το ποδόσφαιρο. Αν θέλαμε να εξαιρέσουμε κάποιους θα κάναμε λόγω για ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, φυσικά δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας και σε καμία περίπτωση δεν ισχυριζόμαστε ότι δεν    γνωρίζουμε τον πατέρα του παίκτη μας.( φυσικά και τον παίκτη ).
2) Σε σχέση με την καταγγελία της ΜΙΚΡΑΣΪΑΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΧΙΟΥ που δημοσιεύετε στην ίδια στήλη,επίσημη θέση και ανάλογη στάση θα πάρουμε όταν έχουμε στα χέρια μας επίσημο αντίγραφο της από την Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ.
Προς το παρόν μόνο μια ερώτηση  : Όλα ξεκίνησαν με τη λήξη του αγώνα ή ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ  ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ  ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ?


                                                                        ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


                                                                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


                                                              ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΩΖΟΠΟΥΛΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: