Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΑΤΛΑΣ - ΔΟΞΑ 3-1

Με νίκη 3-1 επί της Δόξας τελείωσε το πρώτο μέρος του πρώτου γύρου ο Άτλας.
Μόλις στο 3΄ ο Γιακούμας πλάσαρε τον Μπλαντή αλλά οι αμυντικοί της Δόξας έδιωξαν πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή.
Στο 12΄ ο Γιακούμας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0.
Μέχρι το 40΄ο Ατλας είχε τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως την κλασική ευκαίρια. Στο τελευταίο πεντάλεπτο η Δόξα έχασε καλή ευκαιρία με τον Παπακυριάκο στο 42΄ όταν σε αντεπίθεση μετά από κόρνερ του Ατλα σούταρε και ο Μονιούδης έδιωξε σε κόρνερ και στο 44΄όταν σε κεφαλιά του Ρέπα απέκρουσε και  πάλι ο Μονιούδης.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μανιάτης μετά από πάσα του Γιακούμα έκανε με σουτ το 2-0 στο 46΄ και στο 63΄μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Βασιλικού Γ. ο Τσέμι με προβολή έκανε το 3-0.
Η Δόξα μείωσε στο 72΄ με κεφαλιά του Ρέπα.
Δίκαιη νίκη σε ένα πάρα πολύ ήσυχο παιχνίδι.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ο τραυματισμός στο πόδι του τερματοφυλάκα της Δόξας Μπλαντή μετά από σύγκρουση με το Μανιάτη (ευχόμαστε να  μην είναι κάτι το σοβαρό) και ο τρόπος που πανηγύρισαν και τα τρία γκολ οι παίχτες του Άτλα, όταν όλοι πήγαιναν και τα αφιέρωναν στον τραυματία Δ. Βασιλικό του Μηνά.
ΑΤΛΑΣ: Μονιούδης, Τσέμι,Σίμος (89΄Τσίμηλας), Κλουμάσης, Κοκοκύρης,  Τσάκαλος, Παλαύρας, Βασιλικός Γ.,Μανιάτης (68΄Βερικέτης), Γιακούμας, Χούλης (50΄Βασιλικός Δ. του Ματθαίου)
ΔΟΞΑ: Μπλαντής (50΄Ρηγάκης), Καλαμάκης (60΄Νταϊκο), Βρακόπουλος (48΄Χατζηνικολάκης), Παπουτσέλης, Γδύσης, Δροσινός, Μπογιατζής, Σίμος,
Ρέππας, Παπακυριάκος, Σπύρου  


Δεν υπάρχουν σχόλια: