Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2008

Μια καινούρια αρχή

Μετά από 3 συνεχόμενα χρόνια στην τεχνική ηγεσία του Άτλα αποχώρησε ο Λεωνίδας Ευθυμίου για να αναλάβει στη θέση του ο Ευγένης Βαφειάδης, νέος στα καινούρια του καθήκοντα αλλά πολύ έμπειρος με ποδοσφαιρική θητεία στον Άρη Κάμπου, στον Παγχιακό, στον ΑΠΟ Χίου, και στον Βαρβασιακό όταν έπαιζε στην Γ΄ εθνική κατηγορία.

Μετά την αποχώρηση των Στ. Πάτρα, Ν. Σταυρινούδη, Σ. Παπαμαργαρίτη, Μ. Τσέμι, Στ. Μπουλά, Π. Χούλιαρη, και Θ. Θωμαΐδη, ήρθαν για να αναπληρώσουν το κενό οι: Γιάννης Κωνσταντίνου, Άκης Σαραντινός, Μανώλης Πατεράκης, Παναγιώτης Πάτρας, Χρίστος Παυλίδης, Γρηγόρης Παπακώστας, Κωνσταντίνος Καρατζάς, Πάρις Βελβές, Ιωάννης Κουνέλης, Κωνσταντίνος Μπούλης, ενώ αποκτήθηκε η ελευθέρας του 17χρονου Νεοχωρούση Δημήτρη Βασιλικού του Μηνά ενός πολλά υποσχόμενου νεαρού παίχτη. Από τις ακαδημίες της ομάδας προωθήθηκαν οι: Δημήτρης Βασιλικός του Ματθαίου, Κων/νος Βασιλικός και Αργύρης Τσίμιλας, Δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομών.

Οι προπονήσεις της ομάδας ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο και η συμμέτοχη είναι αρκετά ικανοποιητική κάτι που έλειπε από την ομάδα τα τελευταία χρόνια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο για την προσπάθεια σας να έχετε blog. Εύχομαι να δημιουργήσετε και site της ομάδας σας. Βλέπω η νέα διοίκηση έχει ιδιαίτερο κέφι για δουλειά και ελπίζουμε να υπάρξει το ίδιο κέφι και απο τους ποδοσφαιριστές στο δύσκολο πρωτάθλημα που έχει η ομάδα στην Α΄ Κατηγορία Χίου.